Betnér

Blir de att se han snart eller?



Jag vill men vi får se han e iaf grym

Vad var det jag sa

Vi vände och vann ikväll kände på mig de  slutresultat 4-2 vad har hänt me Omark seriöst är de verkligen han eller har dom köpt in nån superstjärna gud så jävla bra han är.

modig var stabil till och med bra enligt rapporter okej men vill endå ha Gusten i mål på Måndag...känns tryggare så.

va tycker Ni?

Vi hörs

J20 Premiär för mig

Hej alla

Nu har jag varit på min livs första J20 match. Vad ska man säga de lär inte va sista matchen jag är på iaf. riktigt kul att se på.  men spelet var inte så bra visst vi hade puck mest men väldigt inefektivt. Leksand fick endå se sig besegrade efter en stark vändning av Luleås grabbar.

Nr8 var även på isen de var Ejdepalm han går de verkligen tungt för nu har han fått spela i Juniorlaget för att få istid kom igen nu Johan höj dig nu du kan ju spela bättre hockey eller hur?

Tyckte Tonberg och Lembacher imponerade dom skulle inte göra bort sig i A-laget tror jag tycker dom borde få chansen när rätt tillfälle ges.

Härligt att höra Bulan och Petter elda på grabbarna i båset härlig inställning
Slutresultat 2-1 till Luleå efter sudden death

Istället för Modig skulle man kunna prova ha Anders Nilsson imål han var riktigt bra stor och täcker mycket.

sitter och lyssnar på matchen mellan Brynäs och Luleå vi ligger under med 2-1 Fan skärp er nu och vänd detta vi verkar ju kriga på bra men vi måste göra mål.. och fel att slänga in Modig igen trots att Gusten inte spelade bra borde han få forsatt förtroende

Vi hörs

1 poäng mot 08orna

Ush vilken jobbig match de var igår. Vi skulle haft 3 poäng men vad sysslar försvaret med dom första målen Djurgården gjorde var ju öppna svängdörrar i försvaret. Visst Gusten  var inte bra men han behöver faktiskt hjälp av backarna. Kul att Olsson spelade och han gjorde det klart godkänt forsätt med han istället för Palmen.

Linus Omark oj vilken bra spelare vi har i Linus. Tycker han är den bästa spelaren Luleå har just nu . Vilken balans vilken snabbhet nää sista året vi får se dig i Luleå på många år? De tror då jag tyvärr. Han har verkligen vuxit denna säsong.

Vars var Bartecko igårkväll? Nää skärpning krävs av han. Fast man har kanske lite väl höga krav på honom alla kan ha en dålig dag, men hela den *nya* superkedjan var rätt osynliga. Dom sliter och jobbar men får inte mycket med sig visst Harju gjorde mål. Han behöver inte synas mkt men han gör då alltid mål nästan. Jag vet då en tjej som kommer va glad över de eller hur Sara?

Domaren Tomas Andersson var otroligt bra, Skönt att se han kan släppa ett *minislagsmål* mellan Lavander och Axelsson bra gjort domaren. Du skötte dig jätte bra igår forsätt så. Se och lär ni andra domare

Vi hörs

UNDERBART

Vilken underbar match

och vilken underbar spelare vi har i Bartecko. han är verkligen elitseriens mest kompletta spelare. hela laget gör en kanoninsats och svar på tal fick jag av Janne Sandström som jag sa nåra byten innan att han kan ju förfan inte skjuta och vad gör han 2 mål, Nä denna kväll är helt underbar

vill ni veta slutresultatet jo 8-2 :D
Hejja Lule Inget stoppar vårat gäng

Kungen har landat

Jaa så nu är han här den som enligt media är Luleås frälsare

LUBOS BARTECKO

Och ja jag tror att vändningen kommer att komma men inte enbart av att han gör massor av poäng han kommer med grym energi och attityd de är de viktigaste han gör även spelare bättre.

Kvällens match mot frölunda kommer bli underbar lär bli skönt att höra publikens jubel när dom presenterar han

Lubos lovar att vi går till slutspel och de tror jag med nån gång vänder de och då kommer de att vända ordentligt vi är aldeles för bra för att ligga där vi ligger men som Lubos säger vi måste ha MINST två spelare till. Min magkänsla säger att de kommer att komma åteminstonde en

mitt förslag (och dröm) är Brad Isbister han har högerbössa är stor och stark och inte för gammal men smakar de så kostar de jag vill se han i Luleå men tror inte på de

Vi hörs

Ett helt inlägg om allt annat än hockey

Jo de är sant har inget attt skriva om ämmnet.

tänkte fixa lite bloggreklam till olika bra bloggar

en som man måste nämmna är ju Fällströms blogg Otroligt bra blogg världsklass på den

sen Sandras kan man oxå hålla ögonen på  En grymmt bra blogg skriven av en väldigt trevlig Elitidrottare

Fias blogg är även den mkt bra Här kan man läsa allt om HV om man känner för de

sen en mkt bra blogg om hur man egintligen bloggar har ni här

Bättre Hockey ja den är även den mkt bra väldigt läsvärd

Nu var reklamen slut för denna gång

Tips på bra bloggar?

Om folk som finns med på listan inte vill de så säg till så tar ja bort er från den

och ja de vart liiite hockey endå men de är ju en hockeyblogg

Vi hörs

RSS 2.0