1 poäng mot 08orna

Ush vilken jobbig match de var igår. Vi skulle haft 3 poäng men vad sysslar försvaret med dom första målen Djurgården gjorde var ju öppna svängdörrar i försvaret. Visst Gusten  var inte bra men han behöver faktiskt hjälp av backarna. Kul att Olsson spelade och han gjorde det klart godkänt forsätt med han istället för Palmen.

Linus Omark oj vilken bra spelare vi har i Linus. Tycker han är den bästa spelaren Luleå har just nu . Vilken balans vilken snabbhet nää sista året vi får se dig i Luleå på många år? De tror då jag tyvärr. Han har verkligen vuxit denna säsong.

Vars var Bartecko igårkväll? Nää skärpning krävs av han. Fast man har kanske lite väl höga krav på honom alla kan ha en dålig dag, men hela den *nya* superkedjan var rätt osynliga. Dom sliter och jobbar men får inte mycket med sig visst Harju gjorde mål. Han behöver inte synas mkt men han gör då alltid mål nästan. Jag vet då en tjej som kommer va glad över de eller hur Sara?

Domaren Tomas Andersson var otroligt bra, Skönt att se han kan släppa ett *minislagsmål* mellan Lavander och Axelsson bra gjort domaren. Du skötte dig jätte bra igår forsätt så. Se och lär ni andra domare

Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0