Luleå Hockey

Nu ska ja försöka mig på att skriva om mitt älskade Luleå utan att de blir en bibel.

Förra säsongen är glömmd en ny börjar imorgon. och Luleå är som vanligt nederlagstippade. vem trodde nått annat som jag ser de har vi endast tappat 1 tung spelare nämligen Pekka Saravo visst Skrbek var grym men måste säga han är inte värd nå 3 år de är han för skadebenägen för.

Nyförvärven iår heter Radek Phillipp skulle tro de är Skrbeks ersättare tror även han är mkt bättre än skrbek. vet ärligt talat inte så jäkla mkt om han merr än att han är en tuff defensiv specialist om man spelat i ryska mästarlaget kan man inte vara så dålig tycker jag.

Kristoffer Berglund är de bästa förvärvet hoppas verkligen han kommer blomma ut rejält iår JVMs bästa back trekronors bästa under dom två senaste matcherna han har en underbar blick för spelet jag tror de blir årets rookie

Pierre Johnsson  tror även han blommar ut iår kanske inte de bästa värvningen iår men dock jävligt nyttig för laget

Jonas Almtorp try-out spelaren vet inte vad jag ska säga får några matcher till.

Jag tror Luleå kommer göra en mycket bättre säsong iår dom unga har blivit äldre starkare och bättre fått ett par intressanta tillskott och tror Gusten kommer ta ett steg i utvecklingen enda problemet om han blir skadad har vi ingen att sätta in mellan stolparna för Modig går inte ha där ,han platsar inte i Elitserien alls.

Åsikter?

Vi hörs

Kommentarer
Postat av: Lasse

Bra tankar där om Skrbek/Philipp. Mer för stålarna kan man tycka. Berglund värd entrepengen bara han och visst går det bättre den här gången...

2008-09-17 @ 19:59:00
URL: http://battrehockey.wordpress.com
Postat av: Sara

HARJU HARJU HARJU HARJU HARJU !

2008-09-17 @ 21:21:32
Postat av: Edward

Det är bra att du är positiv det ska man vara ;). Som jag ser på det så måste ALLA i Luleå ta ett steg framåt för att komma till slutspel, fast det är ju iofs inte alls omöjligt.. Fortsätta diskutionerna via MSN? Isåfall kan du ju adda, Villa[email protected]..

2008-09-19 @ 14:50:42
URL: http://siredward.blogg.se/
Postat av: Edward

ursäkta det ska vara villa_sweden och inget annat..

2008-09-19 @ 14:52:03
URL: http://siredward.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0