Luleå- Sveriges bästa lag just nu

Vilken underbar match de blev ikväll. Och just ikväll är jag otroligt stolt att vara Lulefan.  Vinst 3-1 mot LHC vilket innebar 4e raka segern. Och i denna ruskigt jämna serien är  varje poäng livs viktig.

Matchen då ja den va väldigt underhållande ett villt kämpande Luleå som malde ner LHC Luleå var dominanta i dom 2 första perioderna för att senare tappa lite av spelet i 3e perioden. ”Hento” i LHC mål höll dom verkligen kvar i matchen i dom 2 första perioderna.

LHC satt första målet av ett mäktigt slagskott av Calle Gunnarsson i 2a perioden då utbrast jag på läktaren fyfan så orättvist och orättvist var de verkligen för vi hade som sagt spelat bättre än LHC hela tiden, men när man inte sätter sina chanser brukar man få ett skitmål mot sig. Men så kom en snabb replik av Johan Harju snyggt framspelad av Linus Omark.

I tredje perioden kom LHC ut starkt och dom spelade upp sig bra. Men då genom ett mål av Robin Lindqvist fick Luleå ledningen en ledning som vi aldrig skulle släppa. Lubos Bartecko fastställde slutresultatet till 3-1 genom ett sjukt snyggt mål.

Som sagt ett villt kämpande Luleå malde ner LHC. Tyckte att när vi väl hade ledningen kändes de rätt stabilt endå vi backade inte hem lika mycket som förut.

Modig imål har verkligen hittat formen. Nu ska han bara sluta gå ut bakom måldär har han inget att göra.  Hela laget förtjänar beröm denna match.